NAJAVE: Surduk festival Baranja

05/06/2011 — Leave a comment

10. – 12.06. Surduk festival, Baranja

Surduk festival Baranja prvi festival vina i umjetnosti u Hrvatskoj održava se od 2009. godine u poznatoj vinskoj općini Kneževi Vinogradi. Već prve godine privukao je veliku pozornost javnosti i medija, a da je u protekle dvije godine postao jedan od najposjećenijih vinskih događaja u Hrvatskoj najbolje svjedoči oko 10 000 posjetitelja prošle godine.

Ovaj trodnevni baranjski doživljaj bogat je raznim sadržajima, počevši od međunarodnog ocjenjivanja vina i sajma vina na kojima osim hrvatskih izlažu vinari iz Mađarske, Srbije i Italije, a tu su i Dani otvorenih podruma u okviru kojih baranjski vinari predstavljaju svoja vina.

Uz vinska događanja te druženje vinara, vinogradara i ljubitelja vina nezaobilazni su koncerti vrhunskih etno, jazz i rock glazbenika, folklorni program, mnogobrojne izložbe likovnih umjetnika i fotografija, predstave…

A sve to začinjeno čuvenim baranjskim fišem, perkeltom, šaranom na rašljama, kulenima, kobasicama i vrhunskim vinom koje na Surduk festivalu teče u potocima…  jer sve ove doživljaje i delicije najbolje ćete upamtiti natopljene ovom božanskom kapljicom!

Vinska karta

Surduk Festival i Panturist omogućavaju svim posjetiteljima jednostavniji i lakši prijevoz u dolasku i povratku s festivalskih lokacija.
Posebne autobusne linije voziti će prema rasporedu vožnje iz Osijeka i Belog Manastira do svih mjesta programskih događanja tijekom petka i subote.
Osim što ćete si moći priuštiti sigurnu i neopterećenu vožnju te se bezbrižno počastiti s vinom, odabirom ove opcije osigurati ćete si cijenu ulaznice + prijevozne karte po izrazito povoljnoj cijeni.

Program:  http://www.surduk.com

Vidimo se u Baranji!

No Comments

Be the first to start the conversation.

Komentiraj

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.