Nakon nedavne premijere u Hole In One Gastropub-u drugo, ovaj puta Božićno izdanje novog urbanog festivala vinske kulture u oganizaciji simpatičnog dvojca Adela&Lucija poznatijeg pod nazivom Pleasure Seekers, osvanut će ove subote 14.12. od 17 do 22 sata u bistrou Rougemarin vlasnika i chefa Marina Medaka. Marketinško-komunikacijsko-kulturološka platforma pokrenuta u Beogradu ispreplitanjem vina i vinske kulture s elementima urbane kulture na neformalan način korespondira s aktualnim trendovima tražeći put da vino što bolje spari sa suvremenim formama života.

winejam_01

ZAŠTO?

Wine Jam je drugačiji – opušten i inovativan u komunikaciji i prezentaciji, a kvaliteta sadržaja je na prvom mjestu – vino igra glavnu ulogu.

Wine Jam pozicionira vino kao životni stil šireg kruga urbane populacije jer, između ostaloga, vino spaja i s glazbom koju će vrtiti DJ Eddy Ramich.

Wine Jam je progresivan, živi i komunicira sa svojom publikom i raste zajedno sa njom.

winejam_02

KAKO?

Drugim riječima, poziva se već postojeća vinska publika, ali dovodi i nova, a obje su na „domaćem terenu“ jer festival stvara ambijent koji je prilagođen objema ciljnim grupama. U tome je najveći potencijal i snaga Wine Jama.

Ciljna grupa, uz standardnu vinsku publiku, jesu mladi i oni koji se tako osjećaju (25 + godina), samostalni, komunikativni i opušteni ljudi koji konzumiraju različite urbane sadržaje, ali se ne susreću često s vinom jer imaju dojam da je to prije svega za poznavatelje ili imaju pogrešnu ideju o vinu kao piću koje nije dovoljno „cool“ i u skladu sa suvremenim stilom života.

Na Wine Jamu održanom 12. listopada 2013. kroz dan je procirkuliralo 400-tinjak veselih posjetitelja koji su uživali u ovom svježem vinskom konceptu.

winejam_03

Upad je 75 kuna, a više informacija možete pronaći ovdje.

Vidimo se u RougeMarinu!

No Comments

Be the first to start the conversation.

Komentiraj

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.