NAJAVA: Wine Jam

04/10/2013 — Leave a comment

12.10. Wine Jam, Zagreb

logo

Što je Wine Jam? Nešto kao jam session vinara. Definicija jam sessiona po Wikipediji je glazbeni događaj, proces ili aktivnost gdje glazbenici improviziraju bez prethodne pripreme ili dogovora. Glazbenici često koriste Jam session  za razvoj novih materijala, tražeći pritom prikladnu mjeru ili jednostavno kao razlog društvenog okupljanja, zajedničke zabave i usavršavanja. Zašto onda vinari ne bi mogli jam-ati? To je ono što se u osnovi skriva iza prvog urbanog vinskog okupljanja.

Manifestacija je nazvana Wine Jam kako bi okupila nove ljude kojima treba približiti vino. Nažalost, većina vinskih događaja okuplja stalno jednu te istu publiku, a Wine Jam upravo želi vidjeti nova lica.

Ajmo redom.

Prvo, izbor mjesta – Hole In One Gastropub (Vlaška 42, Zagreb) jedinstveno je mjesto koje spaja vrhunski gastro užitak s clubbingom, što će se vidjeti iz programa. A da vino ne mora prije svega biti skup doživljaj, uvjerit ćete se i sami. Cijena ulaznice je 75 kn, a povratna kaucija za čašu 25 kn. I zabava može početi.

10 odabranih vinskih podruma iz Hrvatske (Adžić, Bibich, Galić, Roxanich, Trapan, …) i Srbije učinit će čaroliju da vam svijet izgleda ljepše. Wine Jam izložba i degustacija vina počinje u 14 sati.

Od 20-02h kreće After party s promotivnim cijenama vina na butelje koje ste imali prilike probati tokom dana.

Cijeli dan nas prati DJ Jogarde (Freilauf) i krckanje vinila.

Sutradan, u nedjelju, od 11-15h je Hangover brunch, jer će nam svima biti neophodno okrepljenje poslije toliko fantastičnih vina kojima teško da ćete odoljeti da ih bar ne probate, a poneko i popijete.

Stoga, vidimo se u Hole In One Gastropub-u!

p.s.

Svakako pročitajte što o Wine Jam-u kaže Zdravko Brkić, jedan od osnivača i brutalni hedonist.

No Comments

Be the first to start the conversation.

Komentiraj

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.