NAJAVE: En Primeur Malvazije

02/02/2012 — Leave a comment

13.02.  En Primeur Malvazije, Zagreb

Udruga Vinistra organizira prvu hrvatsku en primeur degustaciju mladih istarskih malvazija, godišta 2011. Degustacija će se održati u hotelu The Regent Esplanade u ponedjeljak, 13. veljače 2012., od 16 do 19 sati.

Događanje će okupiti više od 20 istarskih vinara koji će na en primeuru primarno predstaviti netom punjene malvazije, a potom i par svojih odležanih vina. Cilj Vinistre je i na ovaj, nov i neposredan način, promovirati svoje članove, vinare i vinogradare, kao i autohtone sorte Istre, malvaziju i teran, lokalnu gastronomiju i način života. En primeur će biti i prilika da profesionalci, oni koji su u svakodnevnom dodiru s vinima i gastronomijom (sommelieri, ugostitelji, predstavnici medija itd.), iz prve ruke dobiju stručne informacije o malvazijama berbe 2011. te sklope poslovne dogovore o njihovoj nabavci i plasiranju prema potrošačima.

En primeur je dio niza događanja ususret 19. izložbi Vinistra, koja će se od 11. do 13. svibnja 2012. održati u Sportskoj dvorani Žatika, u Poreču.

Događanje je otvoreno široj javnosti uz prethodnu registraciju putem forme na stranicama Vinistre. Za degustaciju je na mjestu događanja obavezna povratna kaucija za čašu u iznosu od 50 kuna.

Vidimo se u Esplanadi!

No Comments

Be the first to start the conversation.

Komentiraj

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.